Een vrouw zonder tas is als Valentino tassen zonder elegantie

Een vrouw zonder tas is als Valentino tassen zonder elegantie

Een tas is niet zomaar een accessoire, een tas is waar je als vrouw alles in opbergt. Waar al jouw nodige en onnodige items bij elkaar gestopt zijn. Voorbereid op alles wat de dag jou te bieden zal hebben ga je de deur uit. Van tampons tot aan een mooie lippenstift, jij hebt het bij je. Met de Valentino tassen maak je er direct nog een modebewuste toevoeging van aan jouw outfit.

Een tas is een goede investering

Als je in een tas investeert zal je er zuiniger mee omgaan. Het heeft wat geld gekost en daarom zal deze kwalitatief langer meegaan én zal jij er met meer zorg mee omgaan. Ook kies je natuurlijk wel een tas uit met veel overwegingen, zodat je deze nog lang met plezier aan je arm hangt. Gezien de tas dan zo lang mee zal gaan, is het over de jaren heen niet eens meer zo’n grote uitgave geweest.

Mario Valentino, de naam achter de Valentino tassen

In 1952 begon Mario Valentino met het maken van schoenen, tassen en accessoires. De naam verraadt het al een beetje, deze man komt uit Italië. Helaas is hij overleden in 1991, maar nog steeds zijn de Valentino tassen een succes waar hij trots op mag zijn. Zijn kwaliteit is behouden gebleven door de jaren heen, en dus ook na zijn overlijden.

Elegantie, vrouwelijk, topkwaliteit en oog voor details

Een luxe uitstraling is een van de kenmerken van de Valentino Tassen. Er zijn verschillende modellen, kleuren en materialen om uit te kiezen. Zo zit er voor iedere vrouw wel een pracht exemplaar bij. Kleuren zijn vooral terug te zien in de collecties. Waar sommige merken stoppen bij zwart, bruin en grijs, gaat dit merk door tot en met rood, paars en blauw.

Post Your Comment Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *